GJITHË FAJIN E KA PARAJA, televiziv

Arjan Çuliqi (1997)

Telekomedi. Zeqo Pilafi zgjedh rrugën e mashtrimit për tu bërë i pasur. E quan veten mjek të perëndisë dhe fillon të vizitojë njerëz. Pas disa vizitave paaftësia dhe mashtrimi dalin në shesh.

0 Komente:

Copyright © 2006 - 2011 - Filma Shqip - is proudly powered by Blogger
Ky blog eshte falas per te gjith, gjithashtu lejohet kopjimi i qdo materiali duke theksuar burimin.