NJË UDHËTIM I VËSHTIRË

Petrit Llanaj, Xhezair Dafa (1977)

Miti, një punëtor i vjetër dhe Sokoli, një shofer i ri, bëjnë gjithë përpjeket për të transportuar në rrugë të vështira që nga porti i Durrësit deri në një uzinë të rëndësishme një kullë të lartë metalike, që nuk e merr dot asnjë tjetër përsipër.

0 Komente:

Copyright © 2006 - 2011 - Filma Shqip - is proudly powered by Blogger
Ky blog eshte falas per te gjith, gjithashtu lejohet kopjimi i qdo materiali duke theksuar burimin.