BINARËT

Muharrem Fejzo (1987)

Asimi, një nga djemtë e një trenisti të vjetër, ka marrë rrugë të keqe: nuk i pëlqen puna dhe nuk është i lumtur me vendin modest që ka zënë në jetë. I vëllai, Kujtimi, është një punëtor i thjeshtë. Filmi arrin kulmin e tij në episodin e provës, ku del në pah shpirti heroik i Kujtimit nga njëra anë dhe pendesa dhe ndryshimi i sjelljes tek Asimi në anën tjetër.

0 Komente:

Copyright © 2006 - 2011 - Filma Shqip - is proudly powered by Blogger
Ky blog eshte falas per te gjith, gjithashtu lejohet kopjimi i qdo materiali duke theksuar burimin.