Pallati 176

Teatri: Pallati 176
Komedia brilante, me interpretimin e aktorëve të njohur të Teatrit Kombëtar Roland Trebicka dhe Violeta Manushi.

Regjisor: Mevlan Shanaj

Aktorë::
* Roland Trebicka
* Pavlina Mani
* Violeta Manushi
* Eva Alikaj

etj.

0 Komente:

Copyright © 2006 - 2011 - Filma Shqip - is proudly powered by Blogger
Ky blog eshte falas per te gjith, gjithashtu lejohet kopjimi i qdo materiali duke theksuar burimin.