Pylli i lirisë

Filmi "Pylli i lirisë" prodhim i vitit 1976.

Regjisor: Gëzim Erebara
Skenari: Kiço Blushi
Producent: Shqipëria e re
Muzika: Feim Ibrahimi.

Interpretojnë:

* Alfred Bualoti
* Demir Hyskja
* Ndrek Luca
* Margarita Xhepa
* Reshat Arbana
* Lazër Filipi
etj.


Përmbajtja e filmit

Vitet e luftës. Vlash Zaka jeton duke kapur kuaj të egër. I vëllai partizan ka vrarë një spiun të Italianëve kështu që edhe Vlashi është në survejim të plotë. Vlashi jeton nën syrin e spiunit Lami dhe të tregëtarit Ibrahim Beu që vjen të mbledhë kuajt e egër. Por ndihmohet nga xha Kovi, Thimi e Lena. Vlashi e Lena dalin partizanë.


Viti i Lansimit: 1976

0 Komente:

Copyright © 2006 - 2011 - Filma Shqip - is proudly powered by Blogger
Ky blog eshte falas per te gjith, gjithashtu lejohet kopjimi i qdo materiali duke theksuar burimin.