Rrugicat që kërkonin diell

Filmi "Rrugicat që kërkonin diell" prodhim i vitit 1975.

Regjisor: Saimir Kumbaro, Rikard Ljarja
Skenari: Dhimitër Xhuvani
Producent: Shqipëria e re
Muzika: Kujtim Laro

Interpretojnë:

* Mevlan Shanaj
* Rikard Ljarja
* Ndrek Luca
* Yllka Mujo
* Pandi Raidhi
* Demir Hyskja
etj.

Përmbajtja e filmit

Nebi Surreli së bashku me nënën jeton në varfëri të plotë duke tërhequr një karrocë si shpërndarës qymyri. Në këtë botë gati të nëndheshme njerëzore ku e poshtëron Ganiu një tregëtar qymyri ai njihet me ilegalë të luftës si Halimi, Gaqua, Mihali dhe Semi dhe pas kësaj fillon të hedhë trakte deri sa merr pjesë në një aksion te rrëmbimit të një shaptilografi.

Viti i Lansimit: 1975

0 Komente:

Copyright © 2006 - 2011 - Filma Shqip - is proudly powered by Blogger
Ky blog eshte falas per te gjith, gjithashtu lejohet kopjimi i qdo materiali duke theksuar burimin.